Szívvel-lélekkel komáromi!

 

 

Alkotószellem, következetes munka!

 Komárom városa is helyhatósági választások elébe néz. A tét: a várost a jelenleginél sikeresebb, dinamikusan felfelé ívelő fejlesztési pályára állítani. Ezt pedig csak külső forrásból lehet. A jövőben való világos gondolkodás hiányában, merész célok, átgondolt tervek nélkül a városfejlesztés csupán szürke és lapos marad. Olyan, amilyen napjainkban.
 
Szívvel-lélekkel komáromi!
A nyilvánosságnak már bemutatkozott HÍD - MKDSZ csapatunk kiegészülve a párton kívüli - független személyiségekkel - az összefogást testesíti meg. Személyi összetételében, céljaiban sokszínű, mint maga a város is. Komárom jövője – egységes gondolatként kovácsolja össze őket. A szakmai sokrétűség, a regionális politikai tapasztalat és felkészültség jellemzi az összefogás csapatát. Többségük pártonkívüli, de mind megértették pénzt csak biztos háttérrel lehet külső forrásból szerezni városunknak. Fiatal tehetségek, a gyengédebb nem erős képviselete, a város iránti tenni akarás, az alkotó szellem, a következetes munka és a lakosság szolgálatának mindenkori felvállalása is meghatározó ismérve a 15 képviselőjelöltünk közösségének. Élükön polgármester-jelöltként Héder Ágnes a városhoz erős gyökerekkel kötődő, meghatározó, alkotó kész női személyiség – egy igazi komáromi – áll!
 
 
A háttér rendelkezésünkre áll!
Ha a mi jelöltjeinket választják a komáromiak, ők élni fognak az erős parlamenti képviseletünk, illetve a megkerülhetetlen Nyitra megyei döntéshozatal minden lehetőségével. Ők bebizonyítanák, hogy Komárom nem csak a helyiek pénzéből, nem csak hitelekből képes fejlődni, hanem főleg külső forrásokból! Ez a hatékony eszköz a fejlesztéshez, amelyet járásunk sok települése már mesteri módon érvényesít. Csapatunk városunkban is sikerrel valósítaná meg ugyanezt. Komáromban a HÍD párton kívül nem létezik más politikai erő, amely ezt a biztos támogatottsági hátteret garantálni tudná. Mi olyat tudunk nyújtani, amilyent más ígérni sem képes! A csapatunk az előttünk álló helyhatósági választásokon Komárom lendületes fejlődésének legvilágosabb és legbiztosabb alternatívája.
 
  
   Márkánkhoz egyre többen csatlakoznak!
Tapasztaljuk, hogy járásunkban is egyre több párton kívüli közéleti személyiség, polgármesterek, értelmiségiek, gazdasági szakemberek társulnak hozzánk tudatosítva, hogy a HÍD párt a régió fejlesztésének záloga. Hogy így településüknek, közösségeknek, intézményeknek segíthetnek. Sokatmondó az adat is, hogy az előttünk álló önkormányzati
választásokon induló 17 polgármester-jelöltünk közül, már heten biztos befutónak számítanak, ami már magában is átütő siker. Számunkra és az itt élőknek viszont fontos, hogy ez a jövőben Komáromban is így legyen. Hajrá Komárom, kérem válasszák az Összefogás csapatát és polgármester jelöltjét Héder Ágnet, aki egy igazi tősgyökeres Komáromi nő!
 
Bastrnák Tibor, a HÍD Polgári Párt parlamenti frakcióvezetője
 
&nabp;
 
 
&nabp;